ΑθλητικάΕνημέρωση

«Χαζή ερώτηση, δεν είσαι σε καλή φόρμα» – Galaksias Portal News

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του FA Cup.

Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε από το FA Cup, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 στην παράταση από τη μισητή αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε αρκετά νεύρα από την εξέλιξη του αγώνα και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, με τον Γερμανό τεχνικό να ενοχλείται από ερώτηση δημοσιογράφου, αποχωρώντας από το flash interview.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Κλοπ γιατί η ομάδα του έδειξε να μην έχει ένταση στην παράταση και αμέσως ήρθε αντιμέτωπος με την οργή του.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε μία παύση για μερικά δευτερόλεπτα και απάντησε: “Είναι λίγο χαζή ερώτηση, πρέπει να πω, αν μας παρακολουθείτε συχνά.

Εάν δεν μας έχετε δει ποτέ, τότε θα μπορούσατε να ρωτήσετε “πώς μπορούν να έχουν περισσότερα αποθέματα. Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει, δεν ξέρω πόσα ακριβώς παιχνίδια έχει παίξει η Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι άθλημα.

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτή την ερώτηση, αλλά σκέφτηκες το αντίθετο, οπότε είναι καλό”. Τότε ο ρεπόρτερ συνέχισε με άλλη ερώτηση, με τον Κλοπ να τον διακόπτει και να του λέει:

“Α, δεν το νομίζεις δηλαδή; Α, έλα, προφανώς δεν είσαι σε καλή φόρμα και δεν έχω νεύρα μαζί σου”, είπε κι αποχώρησε.

To άρθρο Ο Κλοπ τα έχωσε σε δημοσιογράφο μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: «Χαζή ερώτηση, δεν είσαι σε καλή φόρμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button