ΑθλητικάΕνημέρωση

Υψηλού επιπέδου η «OPAP Arena» – Ικανοποίηση για τη συνεργασία μας με την ΑΕΚ – Galaksias Portal News

“Θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό στο Conferencer League” αναφέρει μεταξύ άλλων η UEFA, έχοντας κάνει και την τελική επιθεώρηση του γηπέδου της ΑΕΚ, βάζοντας… άριστα στην OPAP Arena.

Την απόλυτη ικανοποίησή της για το επίπεδο της “OPAP Arena” και τη βεβαιότητα ότι η έδρα της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει με επιτυχία τον τελικό του Conference League εξέφρασε η UEFA, με σχετική της δήλωση:

«Ολοκληρώσαμε την τελική επιθεώρηση στην έδρα του τελικού του UEFA Europa Conference League για το 2024 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με το προσωπικό και τα στελέχη της ΑΕΚ και του σταδίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας που οδηγεί σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ευρωπαϊκό event, οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει.

Επιπρόσθετα, αξίζει να γίνει ειδική μνεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει. Καθώς μπαίνουμε στην τελική αντίστροφη μέτρηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό».

To άρθρο UEFA: Υψηλού επιπέδου η «OPAP Arena» – Ικανοποίηση για τη συνεργασία μας με την ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button