Επικαιρότητα

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που τίμησε στο έπακρον τον όρκο του στον Ιπποκράτη – Galaksias.com

Τη βαθιά του θλίψη εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης για την απώλεια του Δημητρίου Ι. Αστεριάδη ο οποίος πέθανε σε ηλικία 96 ετών [διαβάστε εδώ], τονίζοντας παράλληλα τόσο την προσφορά του ίδιου όσο και της οικογένειάς του στην κοινωνία της Καβάλας.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη

Αποχαιρετούμε σήμερα τον επί σειρά ετών διευθυντή της Χειρουργικής Kλινικής του Γενικού Νοσοκομείο Καβάλας, Δημήτριο Ι. Αστεριάδη, ο οποίος ως ιατρός και επιστήμονας τίμησε στο έπακρον τον όρκο του στον Ιπποκράτη.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε την ευτυχία να γνωρίσει την εκτίμηση των συμπολιτών για την επιστημοσύνη του και την αγάπη του για το λειτούργημά του, ενώ κατηύθυνε και το έργο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, ως πρόεδρός της, επί τρεις τριετίες.

Το πλούσιο ιατρικό έργο της οικογένειας συνεχίζεται από τα παιδιά του, που συμπληρώνουν την πέμπτη γενιά ιατρών που προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα.

Ανεκτίμητη και η προσφορά της οικογένειας Αστεριάδη στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου, μέσω πλήθους δωρεών, που αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνέχεια στον χώρο της έρευνας και της αξιοποίησης των ιστορικών δεδομένων.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button