Επικαιρότητα

O Αντιπεριφερειάρχης Υγείας στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας – Galaksias.com

Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Χρήστο Γεωργίου υποδέχθηκε χθές, μαζί με τους συνεργάτες της, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας στο Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας.

Με αφορμή την εθιμοτυπική επίσκεψη του κ. Γεωργίου στον Δήμο πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση, γύρω από το θέμα της δημόσιας υγείας, παρουσία και των Γενικών Ιατρών κ. Τσεβά Κωνσταντίνου και κας Παπαθανασίου Αθανασίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υποστελέχωση, τόσο του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας, όσο και των Περιφερειακών και Τοπικών Ιατρείων, καθώς και στην αναγκαιότητα επάνδρωσης της βάσης ΕΚΑΒ Αμφίκλειας, λόγω της μεγάλης έκτασης που αυτή καλύπτει.

“Σε μία περιοχή γηρασμένη, όπου οι υπηρεσίες των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κρίνονται αναγκαίες, κοινή αγωνία όλων μας είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, προκειμένου οι κάτοικοι να νιώθουν ασφαλείς και ικανοποιημένοι από τις παροχές της υγειονομικής περίθαλψης στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας. 

Δεδομένης της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας μας και της έμπρακτης αγάπης του Αντιπεριφερειάρχη μας για τη δημόσια υγεία, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε, από κοινού, να αντιμετωπίσουμε τα εν λόγω ζητήματα, καθώς και την πλειοψηφία πάγιων και έκτακτων αιτημάτων”, δήλωσε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

The post O Αντιπεριφερειάρχης Υγείας στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button