Τρόπος Ζωής

«Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου» – Galaksias Portal News

Για την περιπέτεια της υγείας του που πέρασε πριν χρόνια μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία σπάνια αποκάλυψη στην Ελεονώρα Μελέτη για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε πριν σχεδόν 12 χρόνια πέρασε. Ο Αιμίλιος Χειλάκης  αναφέρθηκε στον καλοήθη όγκο που εμφάνισε στην βάση του κρανίου του.

«Είχα πει στο γιατρό μου, μην ανησυχείς, ενώ ήμουν έτοιμος με τους όρους για την αναισθησία. Του έλεγα μην ανησυχείς ότι κι αν συμβεί έχω στήσει μια πολύ ωραία ζωή», ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν φοβήθηκε και μήπως η στάση του ήταν μορφή άμυνας, ο ηθοποιός απάντησε: Τότε έκανα τον απολογισμό της ζωής μου, αν και σε ηλικία 42 ετών, αφού το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσω ήταν σοβαρό».

Ο ίδιος χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση», είχε πει ο ηθοποιός και σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button