Κόσμος

Εκτός αποστολής οι Νάσμπεργκ, Ότο και Ζ. Ζίβκοβιτς – Galaksias.com

Η προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 3/4, 19:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ωστόσο, ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ακόμη ποδοσφαιριστών του, συγκριτικά με το νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιόνι Κάστρο Ότο και Ίβαν Νάσμπεργκ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους» και δούλεψαν ατομικά ενώ υποβλήθηκαν και σε θεραπεία, όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Εδώ και καιρό είναι δεδομένη η απουσία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button