ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέα podcast για την ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων – Galaksias Portal News

Είστε ένας εξαιρετικά ικανός ελεύθερος επαγγελματίας αλλά δεν γνωρίζετε πώς να προωθήσετε τη δουλειά σας; Έχετε μια μικρή επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας;

Γνωρίζετε ότι τα social media μπορούν να κάνουν θαύματα, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά ώστε να κερδίσετε περισσότερη αναγνωρισιμότητα και περισσότερους πελάτες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η COSMOTE στέκεται πάντα αρωγός και σύμμαχος στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών και δίνει, για άλλη μια χρονιά, τη μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να μάθουν τα πάντα για τον θαυμαστό ψηφιακό κόσμο και τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει για να εξελίξουν τη δουλειά τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Η νέα σειρά podcast GROW YOUR BUSINESS από την COSMOTE είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσατε για να μάθετε και να εφαρμόσετε τις καλύτερες στρατηγικές για να εξελίξετε και, γιατί όχι, να απογειώσετε την επιχείρησή σας. Μέσα από μια καλά δομημένη σειρά από απλά αλλά εξειδικευμένα podcast, θα αποκτήσετε ουσιαστικές θεωρητικές γνώσεις και θα λάβετε πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για τις επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα, την ψηφιακή μετάβαση και την ψηφιακή ανάπτυξη. Digital Marketing, Social Media, E-commerce και άλλα πολλά δεν θα έχουν πια μυστικά για εσάς και θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την δική σας κερδοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νέα σειρά podcast της COSMOTE παρουσιάζει η επιτυχημένη επιχειρηματίας Εύα Επιτροπάκη, με καλεσμένους ειδικούς και επιτυχημένους επαγγελματίες από τους χώρους του marketing και της τεχνολογίας.

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS: Νέο Podcast κάθε δεύτερη Πέμπτη

Tο πρώτο podcast έχει τίτλο ««Έχεις πολλά πλάνα για την επιχείρησή σου; Ξεκίνα από το business canvas!» είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείς να το ακούσεις στις πλατφόρμες: Spotify,
Apple ή Google.

Η Εύα Επιτροπάκη ξεκινάει από το πρώτο και πιο βασικό βήμα: τη στρατηγική. Με απλό και συνοπτικό τρόπο δίνει απαντήσεις σε όλα τα «Γιατί;» στα οποία κάθε επιχειρηματίας πρέπει να θέσει για να χαράξει σωστή πορεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής του. Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο θα μάθετε τα σωστά βήματα για την χάραξη της επιχειρηματικής στρατηγικής και πώς να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το business canvas, ένα εύκολο και συνοπτικό business plan.

Στα επόμενα επεισόδια του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε θέματα όπως η ανάδειξη της online παρουσίας της επιχείρησης, οι δυναμικές του Digital Marketing, η σωστή αξιοποίηση των Social Media, αλλά και θέματα που αφορούν την δυναμική των ομάδων και την επιτυχημένη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που είναι πολύ σημαντικό κλειδί για την ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης.

Κάθε δεύτερη Πέμπτη, λοιπόν, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε το GROW YOUR BUSINESS: The Podcast να μάθετε από τους καλύτερους και να επιτύχετε τους στόχους σας.

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS: σταθερά δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις

Η COSMOTE βρίσκεται σταθερά δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελευθέρους επαγγελματίες και κατανοεί τον κόπο, την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσουν σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στην εξέλιξη, η COSMOTE ανοίγει τον δρόμο για τον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρών επιχειρήσεων, προσφέροντας σε όλους τους επαγγελματίες τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις ώστε να συμμετέχουν ισότιμα και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας. Μέσα από το επιτυχημένο πρόγραμμα GROW YOUR BUSINESS δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να καλλιεργήσουν καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Για την σημαντική πρωτοβουλία της COSMOTE o Θάνος Φαλάγγας, διευθυντής Εnterprise & Business Marketing του Ομίλου ΟΤΕ, αναφέρει: «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας “πράσινης”, βιώσιμης ανάπτυξης. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί η COSMOTE εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μέσω του
οποίου, από το 2017, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 75.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, όπως το podcast, οι επιχειρηματίες μπορούν να εστιάσουν στις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν, από οπουδήποτε και στον χρόνο που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button