Τρόπος Ζωής

Μου αρέσει αυτό που κάνω, είναι αυτό που ήθελα από παιδάκι – Galaksias Portal News

«Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη λέξη θυσία σημαίνει ότι κάνει κάτι που δεν του αρέσει και αναγκάζεται να το κάνει», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξη για τα επαγγελματικά της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας».

Καλεσμένη του «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, τόνισε αρχικά πως «όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη λέξη θυσία, σημαίνει ότι κάνει κάτι που δεν του αρέσει και αναγκάζεται να το κάνει. Εγώ κάνω μια δουλειά που μου αρέσει και στην πραγματικότητα δεν το αντιμετωπίζω ως θυσία. Μου αρέσει αυτό που κάνω, είναι αυτό που ήθελα από παιδάκι. Ήμουν άνθρωπος που όταν ήθελα να κάνω κάτι έβρισκα τον χρόνο. Μπορεί αυτό να μου στοίχιζε στον ύπνο μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ποτέ οι επιλογές μου ήταν η μία σε βάρος της άλλης».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Υπήρξαν περίοδοι που έριξα το βάρος στο ένα μέρος, υπήρξαν περίοδοι που εστίασα στο άλλο. Γενικώς στη ζωή μου κοιτάζω να περνάω καλά. Ξεκίνησα να δουλεύω νωρίς. Θυμάμαι ότι ήμουν όλη την ημέρα εκεί, με τρομερό ενδιαφέρον, δεν ήθελα να φύγω, ήταν η ζωή μου η δουλειά μου. Στο τέλος της ημέρας δεν κάνουμε αυτό το οποίο θέλουμε; Τότε είχα αφιερώσει πολύ μεγάλο χρόνο στη δουλειά αλλά αυτό με έκανε ευτυχισμένη».

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε επίσης: «Έχω τον ψυχαναγκασμό, όταν έχω μια δουλειά πρέπει να γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει και εκεί μπορεί να την πληρώσει ο ύπνος, πάντα κόβω από τον ύπνο. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις, είναι θέμα προσωπικής επιλογής».

To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Μου αρέσει αυτό που κάνω, είναι αυτό που ήθελα από παιδάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button