Τρόπος Ζωής

Βλέπω την κόρη μου και λιώνω, κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της – Galaksias Portal News

«Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα», λέει η Σίσσυ Φειδά.

Στο «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Σίσσι Φειδά για τον μεγάλο «έρωτα» με την κόρη της, την εποχή που δεχόταν αρνητική κριτική για την παρουσία της στην τηλεόραση.

«Βλέπω την κόρη μου και λιώνω. Κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της. Όταν με δει στεναχωρημένη με ρωτάει τι έχω και μου λέει ‘σ’ αγαπάω’.

Ήθελα από πάντα να αποκτήσω οικογένεια. Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί 13 χρόνια. Στην οικογένειά μας δεν είμαστε πολύ των εκπλήξεων, εκφράζουμε διαφορετικά την αγάπη και το ενδιαφέρον μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Δέχομαι φλερτ στα social media άλλα και στην κοινωνική μου ζωή. Υπάρχουν μέρες που νιώθω πολύ καλά με την εικόνα μου και μέρες που λέω πρέπει να κάνω ολική επαναφορά».

Για το πέρασμά της από την τηλεόραση, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Ακούω συνέχεια θετικά σχόλια για την περίοδο που παρουσίαζα το ‘Σπίτι από την αρχή’, αλλά δε θα ξαναέκανα το ίδιο project.

Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με αγάπησε. Με στεναχωρούσε όταν άκουγα αρνητικά σχόλια όταν παρουσίαζα εκπομπή γιατί ένιωθα μία επίθεση.

Επειδή το προφίλ μου και η δουλειά μου είναι γύρω από την αισθητική, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα πάω με την πιτζάμα στην οικοδομή. Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω».

To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Βλέπω την κόρη μου και λιώνω, κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button