Επικαιρότητα

Το ατύχημα στη διάρκεια της συναυλίας της που έγινε viral – Έπεσε από την καρέκλα (vid) – Galaksias.com

Η Mαντόνα έπεσε στη σκηνή μετά από μία ατυχία του χορευτή και το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας

Η Mαντόνα δεν κολλάει στις ατυχίες που συμβαίνουν στη σκηνή. Η 65χρονη «βασίλισσα της ποπ» είχε μία μικρή πτώση στη σκηνή ενώ ερμήνευε την επιτυχία του 1986 «Open Your Heart» αφού ένας από τους χορευτές της γλίστρησε και εκείνη το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας.

Κατά τη διάρκεια του σόου στο Climate Pledge Arena του Σιάτλ, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της με τίτλο Celebration η Μαντόνα κάθισε σε μια καρέκλα ενώ εκτελούσε τη χορογραφία για το κομμάτι, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό βίντεο κλιπ.

Αφού τραγούδησε μερικούς στίχους, ένας από τους χορευτές άρχισε να τη σύρει ενώ ακόμα τραγουδούσε – με την καρέκλα, τραβώντας την κατά μήκος της σκηνής με τακούνια στιλέτο. Ο χορευτής έκανε μόνο πέντε βήματα ωστόσο, πριν γλιστρήσει, πέφτωντας στο πάτωμα μαζί με τη Mαντόνα, η οποία έπεσε στην καρέκλα.

Αμέσως μετά το ατύχημα, η τραγουδίστρια του «Material Girl» συνέχισε το τραγούδι και πέρασε αβίαστα από την καρέκλα στη σκηνή ενώ ο χορευτής την απομάκρυνε. Αφού άφησε ένα εγκάρδιο γέλιο, η τραγουδίστρια ακόμα χαμογελαστή, σηκώθηκε με τη βοήθεια του εικονολήπτη της και συνέχισε τη χορογραφία «Open Your Heart» σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Οι θαυμαστές της μοιράστηκαν πολλές πλευρές του ατυχήματος στα social media, σχολιάζοντας τη στιγμή. Σε ένα απόσπασμα που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter), οι χρήστες έγραψαν: «Δεν είναι τυχαία η βασίλισσα» και «Αυτό το γέλιο ήταν το παν!»

Από την έναρξη της περιοδείας The Celebration Tour, η οποία αρχικά αναβλήθηκε μετά τη νοσηλεία της Mαντόνα για μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» η ποπ σταρ έχει γίνει συχνά πρωτοσέλιδο. Τον Δεκέμβριο, έβγαλε στη σκηνή τη Τζούλια Γκάρνερ – η οποία επρόκειτο να την υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία – λίγο αφότου επιβεβαιώθηκε ότι το έργο δεν προχωρά πλέον με την Universal Pictures.

Με ασορτί δαντελωτές μαύρες στολές, οι δυό τους έκριναν παιχνιδιάρικα μαζί τη χορογραφία των εφεδρικών χορευτών του τραγουδιστή «Like a Prayer». Στη συνέχεια, τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με μια άλλη σταρ, την Kέλι Ρίπα, για αυτό το μέρος του σόου στο Madison Square Garden. Κατά τη διάρκεια του ίδιου σόου στην πόλη της Νέας Υόρκης, η Mαντόνα εμφανίστηκε επίσης στη σκηνή μαζί με τρία από τα έξι παιδιά της για τη «Vogue».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button