Υγεία & Διατροφή

«Δεν κλείνω καμία πόρτα…» – Galaksias Portal News

Ο Μάριο Χεζόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για κάποιους μήνες τη σεζόν 2020-21, ωστόσο πρόλαβε να δεθεί πάρα πολύ με το «τριφύλλι», με τον ίδιο να εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την αγάπη που τρέφει για την ελληνική ομάδα.

Η «Marca» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο Κροάτης έχει πει δύο «όχι» στη Ρεάλ σε προτάσεις ανανέωσης, που του κατέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει, έχει στα χέρια του για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», πρόταση από τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Ο «Super Mario» σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Κυπέλλου Ισπανίας, όταν ήταν εκκωφαντικά απών από τα πανηγύρια της Ρεάλ για την κατάκτηση του τίτλου, ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Πιο συγκεκριμένα κληθείς να απαντήσει στη φημολογία για τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Τα γνωρίζω και τα έχω ακούσει. Δεν δίνω μεγάλη σημασία. Έχω επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ και σε αυτό το σημείο της σεζόν όλα είναι πολύ κρίσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και όσα ακούγονται. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Βέβαια δεν κλείνω καμία… πόρτα, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες συζητήσεις».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button