ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ντραγκόφσκι επέστρεψε στη δράση – Galaksias Portal News

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό που είχαν, με τον Ντραγκόφσκι να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” αλλά υπολογίζεται ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Απόντες ήταν οι εννιά διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Πρόκειται για τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

“Την πρώτη προπόνηση μετά το τετραήμερο ρεπό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν”.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Ντραγκόφσκι επέστρεψε στη δράση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button