Υγεία & Διατροφή

Ψάχνουν τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που προκάλεσαν τα επεισόδια – Galaksias Portal News

Σκηνές… χάους εκτυλίχθηκαν στο «Papara Park» της Τραπεζούντας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League), καθώς εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της «Φενέρ», που πανηγύριζαν τη μεγάλη νίκη τους με 3-2.

Οι παίκτες των φιλοξενουμένων «απάντησαν» απ’ την πλευρά τους προς τους οπαδούς της «Τράμπζον» που τους επιτέθηκαν, με χτυπήματα, κλωτσιές και γροθιές και για πολλά λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης, με τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι να παρεμβαίνουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνοδεύσουν την αποστολή της «Φενέρ» στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θλιβερά επεισόδια στην Τραπεζούντα προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, με τον υπουργό εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, να ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτοποίηση των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα της 30ής αγωνιστικής της Superligα και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Η δήλωση του κυβερνητικού παράγοντα όπως τη διένειμε το αρμόδιο υπουργείο: «Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη σήμερα το βράδυ, ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ταυτοποίησης των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα. Ο αθλητισμός είναι, πρώτα απ’ όλα, αθλητικό πνεύμα. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό να εκδηλώνεται βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button