Τρόπος Ζωής

Η πέμπτη ταινία sequel επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Άγνωστο το αν θα συμμετέχει ο Κιάνου Ριβς – Galaksias Portal News

Η πέμπτη ταινία, της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «The Matrix» που είχε πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Brothers. 

Το στούντιο παραγωγής αποκάλυψε πως η νέα ταινία σίκουελ «Matrix» βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί το αν θα εμφανιστεί και ο Κιάνου Ριβς σε αυτή. Πρόκειται για την πρώτη ταινία της σειράς που δεν θα σκηνοθετήσει ούτε η Λίλι ούτε η Λάνα Γουατσόφσκι, οι οποίες είναι και οι δημιουργοί των μέχρι τώρα ταινιών. Η Warner Brothers ανακοίνωσε ότι ο σεναριογράφος του «The Martian» Ντρου Γκόνταρντ θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το νέο σίκουελ της διάσημης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι οι ταινίες «Matrix» άλλαξαν τόσο τον κινηματογράφο όσο και τη ζωή μου», υπογράμμισε ο σεναριογράφος σε δήλωσή του.

«Η εξαιρετική καλλιτεχνική δημιουργία της Λάνα και της Λίλι με εμπνέει καθημερινά και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αφηγηθώ ιστορίες στον κόσμο τους».

Eπίσης θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Σάρα Έσμπεργκ  μέσω της Goddard Textiles, ενώ η Λάνα Γουατσόφσκι θα είναι η εκτελεστική παραγωγός.

«Ο Ντρου ήρθε στη Warner Bros με μια νέα ιδέα που όλοι πιστεύουμε ότι θα είναι ένας απίστευτος τρόπος να συνεχίσουμε τον κόσμο του Matrix, τιμώντας αφενός αυτό που ξεκίνησαν η Λάνα και η Λίλι πριν από 25 χρόνια και αφετέρου προσφέροντας μια μοναδική προοπτική βασισμένη στη δική του αγάπη για τη σειρά και τους χαρακτήρες» ανέφερε ο πρόεδρος παραγωγής της Warner Bros Motion Pictures, Jesse Ehrman σε ανακοίνωσή του.

Η σειρά ξεκίνησε με το «The Matrix» το 1999 και συνέχισε με τις ταινίες «The Matrix Reloaded», «The Matrix Revolutions» και «The Matrix Resurrections» το 2021, κερδίζοντας 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αναφέρει ο Guardian.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, Κιάνου Ριβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

To άρθρο «The Matrix»: Η πέμπτη ταινία sequel επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Άγνωστο το αν θα συμμετέχει ο Κιάνου Ριβς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button