Επικαιρότητα

Πάλεψε για την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε το ΑΣΚΑ Ηράκλειο – Galaksias.com

Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο τα έδωσε όλα για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στη Δωδεκάνησο, αλλά λύγισε (41-52)…

Στη σελίδα της ομάδας μετά από το τέλος του αγώνα ο αθλητής του Ηρακλείου, Νίκος Γαστεράτος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα δώσαμε μία αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου, η οποία ήταν ιδιαίτερη και σημαντική για εμάς. Από το τελικό αποτέλεσμα κρατάμε κάποια σημαντικά στοιχεία, αποκομίσαμε πληθώρα θετικών και χρήσιμων εμπειριών, καθώς τεθήκαμε αντιμέτωποι με μία πάρα πολύ ποιοτική και δυνατή ομάδα. Σήμερα ήταν μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καταφέραμε να διατηρήσουμε το σκορ στα ίδια πλαίσια με τον αντίπαλο και υπήρξαμε ιδιαίτερα πιεστικοί και ανταγωνιστικοί, πράγμα που μας χαροποιεί όλους στον ΑΣΚΑ. Όσον αφορά τη συνέχεια, μέσα από τις προπονήσεις μας, ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι στις επερχόμενες αναμετρήσεις και να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί, θέλουμε να μπαίνουμε στο παρκέ με περισσότερες πιθανότητες για θετικά αποτελέσματα, το προσπαθούμε, δουλεύουμε για αυτό, ειδικά από τη στιγμή που όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι ανταγωνιστικές και καλές.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε σήμερα στο γήπεδο, χάρη στην ένθερμη παρουσία των φιλάθλων μας. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά και τους περιμένουμε στις επερχόμενες αναμετρήσεις. Ελπίζουμε να γεμίζουν την κερκίδα, η παρουσία όλων τους είναι η ομορφότερη «ανταμοιβή» μας, καθώς χαιρόμαστε πάρα πολύ όποτε τους βλέπουμε!»

ΑΣΚΑ Ηράκλειο – ΓΣ Δωδεκάνησος: 41 – 52

Διαιτητές: Κώτσου- Δημητρουλάκης,

Σκορ περιόδων : 7-15, 19-29(ημ.), 26-41, 41-52

Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο (Κυριακούδη): Χουρδάκης, Γαστεράτος 2, Μαράκης, Κοκκινάκης, Σέβτσοβ 4, Παπαδάκης 19, Σταμάτάκης 5, Στυλιανακάκης 11(1), Τζωρμπατζάκης, Ψαράκης

Γ.Σ. Δωδεκάνησος (Μαρουλλάκης- Μποσγανάς): Λουκάς, Χατζηκαντής, Στεργιόπουλος 8, Χαμαντί 15, Λυκοπάντης, Χεναγκίρ 6, Χατζηδημητρίου Μ. 4, Σκορδάς, Γκρέι 19.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button