ΑθλητικάΕνημέρωση

Βίντεο – ντοκουμέντο με τους μασκοφόρους ληστές που κρύβονταν στην Πανεπιστημιούπολη

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η «Ζούγκλα» βίντεο από τη δράση του διδύμου των ληστών που έβρισκε καταφύγιο στην Πανεπιστημιούπολη. Όπως έγινε γνωστό, όταν έπεφτε το σκοτάδι πήγαιναν σε μίνι μάρκετ και πρακτορεία και με την απειλή μαχαιριού άρπαζαν τις εισπράξεις και εξαφανίζονταν.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, αποτυπώνεται η ληστεία πρακτορείου ΟΠΑΠ, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στου Ζωγράφου, από τις 12 Απριλίου, την ημέρα όπου κα συνελήφθησαν οι δύο άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα βίντεο, οι δύο δράστες φαίνονται να αιφνιδιάζουν τον υπάλληλο που κάθεται αμέριμνος στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Πρώτα εμφανίζεται ο ένας, που απειλεί με μαχαίρι τον υπάλληλο και τον πιάνει από τον λαιμό και μετά ο άλλος. Και οι δύο φορούν σκούρα ρούχα και φούτερ με κουκούλα, καθώς και μάσκα και γάντια, ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα. Μπαίνουν μέσα και αδειάζουν το ταμείο, ενώ φεύγοντας από τον πανικό τους πέφτουν πάνω στη γυάλινη πόρτα και τη σπάνε.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 19 και 21 ετών, κατηγορούνται για 11 ένοπλες ληστείες στην περιοχή του Ζωγράφου και η δράση τους χρονολογείται τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2023. Σε τουλάχιστον τέσσερις ληστείες οι δυο νεαροί χρησιμοποίησαν το… δικό τους αυτοκίνητο ενώ υπήρξαν και φορές που κινήθηκαν με διαφορετικά οχήματα σε μια προσπάθεια τους να «θολώσουν» τα νερά.

Στις κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο πιστόλι και ένας εκτοξευτής φυσιγγίων, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας εκ των δραστών πλησιάζει τον υπάλληλο και επιχειρεί να τον πιάσει από τον λαιμό. Με την απειλή μαχαιριού τον αναγκάζει να μπει μέσα στο κατάστημα μαζί του:

 

Στη συνέχεια οι κάμερες δείχνουν του ληστές να αδειάζουν το ταμείο:

 

Κατά την έξοδό τους σπάνε τη γυάλινη πόρτα από τη βιασύνη:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button