ΑθλητικάΕνημέρωση

«Σκοπεύω να ανεβαίνω πιο συχνά στο φιλέ» – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε ξεκούραστα στο δεύτερο γύρο στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, αφού ο Λάσλο Τζέρε αποσύρθηκε στο δεύτερο σετ του αγώνα λόγω τραυματισμού, με τον Έλληνα τενίστα να προλαβαίνει όμως να δείξει καλά πρώτα δείγματα στο χώμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσιτσιπάς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Τζέρε και την εγκατάλειψη του αντιπάλου του στο Μόντε Κάρλο, ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στους στόχους του στο χώμα, όπου παραδοσιακά είναι καλύτερος.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπάς

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, δεν είναι και τόσο σύνηθες όταν παίζω. Προφανώς του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι.

Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα καλά το ματς, ήμουν συνεπής στο πρώτο σετ και έδινα καλό ρυθμό στην μπάλα. Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για την περίοδο στις χωμάτινες επιφάνειες: «Στο χώμα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, αξιοποιώντας την τροχιά της μπάλας, αναμιγνύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ λίγο συχνότερα και δεν μένω κολλημένος στην baseline. Είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο και στα μελλοντικά παιχνίδια μου».

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σκοπεύω να ανεβαίνω πιο συχνά στο φιλέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button