ΑθλητικάΕνημέρωση

Η λαμπερή γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου στην «OPAP Arena» – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ σε μια φαντασμαγορική γιορτή που έγινε στην «OPAP Arena» γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με τον κόσμο που έδωσε το παρών να ζει όμορφες στιγμές.

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε ένα αιώνα ζωής, με τους «κιτρινόμαυρους» να πραγματοποιούν μια λαμπερή γιορτή στο γήπεδο της ομάδας την «OPAP Arena», εκεί όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε και έζησε μια εμπειρία ζωής.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04/24) πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και σταδιακά άρχισε να παίρνει μέρος στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Γύρω στις 18:10 τα μάτριξ της «OPAP Arena» μετέδωσαν μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να συγκινεί με τα λόγια του.

«Αγαπητοί Ενωσίτες,

Σήμερα γιορτάζουμε τα εκατοστά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό. Περήφανοι και λυτρωμένοι. Γιατί περάσαμε πολλά. Ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και με πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της. Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιο μπροστά της. Έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακες της μαζί. Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε. Στα 200, στα 300, στα χίλια χρόνια της.

Ζήτω η ΑΕΚ.

Γειά σου, ρε ΑΕΚάρα μου!»

Στη συνέχεια ακούστηκε ο εθνικός ύμνος από τη φιλαρμονική του Δήμου Λουτρακίου.

Μια τούρτα μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν η πρώτη ομάδα για να σβήσει -συμβολικά- τα 100 κεριά, υπό τις ιαχές «Αλμέιδα, Αλμέιδα» του κόσμου, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο με την ιστορική διαδρομή της ΑΕΚ.

Λίγα λεπτά μετά το αερόστατο σηκώθηκε στον αέρα για να ολοκληρωθεί η γιορτή που αποτέλεσε απλώς την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, αφιερωμένων στα 100 χρόνια «ζωής» της Ένωσης, ενώ ευχές για τα γενέθλια της Ένωσης έδωσαν οι Ματίας Αλμειδα, Στίβεν Τσούμπερ, Πέτρος Μάνταλος, Θωμάς Μαύρος και ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες.

Νωρίτερα, ο κόσμος είχε γιορτάσει γύρω από την «Αγιά Σοφιά» μαζί με την οικογένεια τηςΑΕΚ, ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, παράγοντες, καθώς και παλαίμαχους.

To άρθρο ΑΕΚ: Η λαμπερή γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου στην «OPAP Arena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button