Τρόπος Ζωής

Η Έμιλι Μπλαντ σε συζητήσεις για νέα ταινία με τον Ντουέιν Τζόνσον – Galaksias Portal News

Η Έμιλι Μπλαντ βρίσκεται σε συζητήσεις για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπένι Σαφντί «The Smashing Machine», με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του θρυλικού πρωταθλητή των MMA και UFC, Μαρκ Κερ, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Η βραβευμένη με ΒΑFTA ηθοποιός συζητά για τον ρόλο της συζύγου του αθλητή, Dawn Staples η οποία «αγωνίζεται να βρει τη θέση της μέσα στον χαοτικό και αντιφατικό κόσμο του Mαρκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν οι συζητήσεις ευοδωθούν η φιλόδοξη παραγωγή της A24 θα επανασυνδέσει την Μπλαντ τόσο με τον Σαφντί με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν  όσο και με τον Τζόνσον, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία της Disney «Jungle Cruise» το 2021.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας το «The Smashing Machine» αφηγείται «την χωρίς όρια ιστορία του Μαρκ Κερ, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του με τον εθισμό, τη νίκη, την αγάπη και τη φιλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παραγωγή υπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη οι Έλι Μπους (Eli Bush), Ντέιβιντ Κοπλάν (David Koplan) και η «Seven Bucks Productions» του Τζόνσον και της Ντάνι Γκαρσία (Dany Garcia).

Σημειώνεται ότι η Έμιλι Μπλαντ είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Oppenheimer».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button