ΑθλητικάΕνημέρωση

Για τον πρώτο τίτλο του 2024 στο Μόντε Κάρλο ο Έλληνας πρωταθλητής – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Κάσπερ Ρουντ (16:00 Cosmote Sport 6, LIVE από το Newsit.gr) στον τελικό του ATP Masters στο Μόντε Κάρλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο για το 2024.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια εξαιρετική πορεία βρίσκεται στον τελικό του τουρνουά τένις στο Μόντε Κάρλο, με τον Κάσπερ Ρουντ να είναι το τελευταίο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή, στο δρόμο για τον τίτλο.

Ο Τσιτσιπάς έχει στόχο να κατακτήσει τον 11ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο για το 2024, ωστόσο ο 25χρονος αθλητής γνωρίζει ότι το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.

Άλλωστε σε τρεις αναμετρήσεις ο Ρουντ μετρά δυο νίκες, με πιο πρόσφατη τη φετινή στο Λος Κάμπος.

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει το 2021 στο Τορόνο, με τον ίδιο να φιλοδοξεί να ζευγαρώσει τις επικρατήσεις του ενάντια στο Δανό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο αθλητές στα ημιτελικά αντιμετώπισαν τους Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 της κατάταξης) και Γιανίκ Σίνερ (Νο2 της κατάταξης) παίρνοντας πολύ σπουδαίες προκρίσεις.

Ο Ρουντ που αποτελεί ένα από τους πιο ταλαντούχους τενίστες αυτή την περίοδο, έχει αρκετά καλή σχέση με το χώμα και ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός.

 

 

To άρθρο Ρουντ – Τσιτσιπάς: Για τον πρώτο τίτλο του 2024 στο Μόντε Κάρλο ο Έλληνας πρωταθλητής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button