ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με την Τενερίφη» – Galaksias Portal News

Την ισχυρή Τενερίφη του Τσους Βιντορέτα αντιμετωπίζει το Περιστέρι την Τετάρτη (31/1, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16», στο Basketball Champions League. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, γνωρίζουν καλά τον βαθμό δυσκολίας της εκτός έδρας αναμέτρησης, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.

«Η Τενερίφη είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ ποιοτική που θέλει να φτάσει μακριά στο Basketball Champions League. Τους σεβόμαστε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στον τρόπο που παίζουμε», δήλωσε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, στην ιστοσελίδα των «κυανοκίτρινων» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το “κλειδί” του αγώνα είναι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, ώστε μέσα από αυτή να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που μας αναλογεί, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button