Επικαιρότητα

«Ο Πούτιν συνδέει την Ουκρανία με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα» – Galaksias.com

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι τέσσερις άνδρες που επιτέθηκαν σε μια συναυλία κοντά στη Μόσχα κατευθύνονταν προς την Ουκρανία όταν συνελήφθησαν και ότι ήλπιζαν να περάσουν τα σύνορα. Ο Πούτιν, απευθυνόμενος στο έθνος, είπε ότι κάποιοι από την ουκρανική πλευρά είχαν προετοιμαστεί να τους αφήσουν να περάσουν τα σύνορα από τη Ρωσία. Η Ουκρανία αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση.

«Προσπάθησαν να κρυφτούν και κινήθηκαν προς την Ουκρανία, όπου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τους ετοιμάστηκε παράθυρο από την ουκρανική πλευρά για να περάσουν τα κρατικά σύνορα», είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν χαρακτήρισε τον εχθρό ως «διεθνή τρομοκρατία» και είπε ότι ήταν έτοιμος να συνεργαστεί με οποιοδήποτε κράτος θέλει να τον νικήσει.

“Όλοι οι δράστες, οι διοργανωτές και όσοι διέταξαν αυτό το έγκλημα θα τιμωρηθούν δίκαια και αναπόφευκτα. Όποιοι και αν είναι, όποιοι και αν τους καθοδηγούν”, είπε ο Πούτιν. «Θα εντοπίσουμε και θα τιμωρήσουμε όλους όσους στέκονται πίσω από τους τρομοκράτες, που προετοίμασαν αυτή τη θηριωδία, αυτό το χτύπημα κατά της Ρωσίας, εναντίον του λαού μας». Είπε επίσης ότι η 24η Μαρτίου θα είναι ημέρα πένθους.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button