ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Μάνος Ζερδεβάς υποψήφιος για κορυφαίος ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στο πόλο

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο των ανδρών αλλά και του Ολυμπιακού, Μάνος Ζερδεβάς, βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για την ανάδειξη του κορυφαίου ευρωπαίου αθλητή στο πόλο για το 2023.

Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη για το 2023 είναι ο Μάνος Ζερδεβάς στα European Aquatics Awards! Ο τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο των ανδρών και του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα του χώρου.

Ο Μάνος Ζερδεβάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Παράλληλα ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν πέμπτος με τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Champions League.

Τον Μάνο Ζερδεβ’α συναγωνίζονται για το βραβείο ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής Φελίπε Περόνε, ο Ούγγρος Γκέργκο Ζαλάνκι, ο επίσης Ισπανός Άλβαρο Γρανάδος και ο Ιταλός Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι στην καλλιτεχνική κολύμβηση, τόσο η Βασιλική Αλεξανδρή, όσο και το δίδυμο των Άννα Μαρία Αλεξανδρή και Ειρήνη Αλεξανδρή διεκδικούν το βραβείο για την καλύτερη ευρωπαία αθλήτρια της χρονιάς.

To άρθρο Ο Μάνος Ζερδεβάς υποψήφιος για κορυφαίος ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στο πόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button