ΕνημέρωσηΠολιτική

«Στον τελικό θα πάμε και θα τα δώσουμε όλα, αλλά έχουμε μπροστά μας τα Play Off» – Galaksias Portal News

Τη χαρά του για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά από το 2010, εξέφρασε ο Φραν Βέλεθ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της 18ης Μαΐου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Παναιτωλικό (0-1 στο Αγρίνιο και 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μία, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός εξήρε την προσπάθεια όλων για την επιτυχία αυτή, από την άλλη, όμως, ξεκαθάρισε πως ως τον τελικό η ομάδα έχει μπροστά της το μίνι πρωτάθλημα των Play Off, όπου πρέπει αυτός κι οι συμπαίκτες του «να τα δώσουν όλα».

Αναλυτικά η δήλωση του Βέλεθ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαστε στον τελικό! Η προσπάθεια που κάναμε όλοι μας ανταμείφθηκε και είμαστε χαρούμενοι. Συγχαρητήρια σε όλους. Στους συμπαίκτες μου και φυσικά στον φανταστικό κόσμο μας. Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη τη δουλειά. Υπάρχει ο τελικός. Χαρήκαμε χθες με τον κόσμο μας, γιατί ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα, όμως, τα κεφάλια μέσα. Έχουμε μπροστά μας τα Play Off, που θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Όποιος νομίζει ότι δεν μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διαδικασία των αγώνων κάνει λάθος. Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Μας περιμένουν πολλά ντέρμπι και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Με τον τελικό θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα. Για ένα πράγμα να είναι όλοι σίγουροι και κυρίως οι οπαδοί μας. Στον τελικό θα πάμε και θα τα δώσουμε όλα. Ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Τα πάντα για να το σηκώσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι. Για τον Σύλλογο, για τον κόσμο μας, για εμάς και για τη Θεσσαλονίκη».

Αναφορικά με το πού θα διεξαχθεί ο τελικός, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης δεν φαίνονται εξαρχής διατεθειμένοι να συναινέσουν για το Ολυμπιακό Στάδιο. Ως εναλλακτικές λύσεις προτείνουν το AEL FC Arena και την Τούμπα, με την επιθυμία ο τελικός να διεξαχθεί με κόσμο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button