Κόσμος

«Θα ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο στους 16» – Galaksias.com

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνέντευξή του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη έκανε λόγο για ολοκληρωμένο παιχνίδι της ομάδας του  και τόνισε πως θέλει έναν μεγάλο αντίπαλο στην φάση των «16».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα ήθελε να παίζει κάθε εβδομάδα στην Βουδαπέστη: «Ναι θα μας άρεσε, μας ταιριάζει, δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρόκριση με δύο νίκες και το πως το κατάφεραν και στη Βουδαπέστη: «Με δύο διαφορετικούς τρόπους. Στο πρώτο ματς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, σήμερα κάναμε ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι και μας έλειπε μόνο ένα δεύτερο γκολ».

Για την τριάδα στο κέντρο που δείχνει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο: «Δε νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπήρχε παίκτης που δεν μπορούσε να παίξει. Όλοι οι παίκτες είναι καλά και γενικότερα η ομάδα είναι καλά».

Για ποιον πιθανό αντίπαλο θα ήθελε να φέρει η κλήρωση: «Θα ήθελα τον Άγιαξ γιατί μου αρέσει να παίζω κόντρα σε μεγάλους συλλόγους γιατί σε κάνουν να παίζεις καλά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως πιθανός αντίπαλος θα ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button