ΕνημέρωσηΟικονομία

Bonus παραγωγικότητας και στους υπαλλήλους κρατικής αρωγής – Galaksias Portal News

Η επέκταση του Κινήτρου Επίτευξης Δημοσιονομικών Στόχων και στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κρατικής Αρωγής για το έτος 2023 προωθείται με τροπολογία που συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια.

Η τροπολογία αφορά και σε όσους υπαλλήλους ήταν υπηρετούντες κατά την 27η Ιουνίου 2023 στη εν λόγω Διεύθυνση Κρατικής Αρωγής της Γενικής Διεύθυνσης Κρατικών Ενισχύσεων και Αρωγής η οποία μεταφέρθηκε στη Γενική Γραμματεία Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, και η οποία εξακολουθεί να υπάγεται για όλο το 2023 στο περί κινήτρου επίτευξης δημοσιονομικών στόχων.

Η δαπάνη καταβάλλεται από το ΥΠΟΙΚ και βαρύνει τον προϋπολογισμό του. Η επίτευξη των στόχων υπολογίζεται ετήσια βάση. Επιπλέον, για χορήγηση του κινήτρου σε προϊστάμενο Διεύθυνσης και Προϊστάμενο Τμήματος αποφασίζει Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής.

Σημειώνεται πως το bonus μέχρι στιγμής καταβάλλεται στους πολιτικούς υπαλλήλους και στο ένστολο προσωπικό των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών των Υπουργείων, του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ.), καθώς και στις λοιπές υπηρεσίες και φορείς, που εποπτεύονται ή υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών.

 

To άρθρο Δημόσιο: Bonus παραγωγικότητας και στους υπαλλήλους κρατικής αρωγής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button