ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στο πλοίο για τις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Galaksias Portal News

Στις Σπέτσες θα βρίσκεται από σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσει τις επόμενες κινήσεις του κόμματος, προσκεκλημένη από τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Περίπου στις 09:00 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με το δελφίνι με προορισμό τις Σπέτσες, με τα εισιτήρια να είναι πληρωμένα από τον κ. Κασσελάκη. Αντίθετα, όσοι επιλέξουν να φτάσουν με αυτοκίνητο μέχρι την Κόστα και από εκεί να περάσουν με θαλάσσιο ταξί θα πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης από την τσέπη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέτρος Παππάς, Γιώργος Καραμέρος, Χάρης Μαμουλάκης, Χρήστος Γιαννούλης, Έλενα Ακρίτα, Όλγα Γεροβασίλη, Κυριακή Μάλαμα, Μίλτος Ζαμπάρας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Καλλιόπη Βέττα ήταν μεταξύ αυτών που αναχώρησαν με το πρωινό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς, «έχουμε να πούμε πολλά θα γυρίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, προκειμένου να καταθέσουμε τις πολιτικές μας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα από τα ξενοδοχεία που θα μείνουν οι βουλευτές, το Roumani Hotel έχουν κλειστεί 22 δωμάτια και άλλα τόσα στο Klimis Hotel. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  ζήτησε να κλειστούν τα πάνω δωμάτια, στον 2ο και 3ο όροφο προκειμένου να έχουν θέα τη θάλασσα. Το κόστος για κάθε δωμάτιο ανέρχεται από 70 έως 200 ευρώ, ωστόσο έγινε καλύτερη τιμή για τον κ. Κασσελάκη. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πως θα μοιραστούν οι 4 σουίτες που κλείστηκαν στο ξενοδοχείο.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου: «Το πρώτο email για την κράτηση, το δεχτήκαμε πριν από 15 μέρες αλλά δεν ήταν ακόμη επιβεβαιωμένο. Πριν περίπου πέντε μέρες ήταν η τελική επιβεβαίωση. Έχουμε αυτή τη στιγμή 22 επιβεβαιωμένα δωμάτια που είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και μας έχουν ζητήσει άλλα τέσσερα που δεν ξέρουμε αν θα έρθουν ακόμα γιατί δεν είναι επιβεβαιωμένα. ‘Ο,τι δωμάτια έχει πάρει ο κ. Κασσελάκης είναι τα δωμάτια στον 2ο και στον 3ο όροφο που είναι τα αναβαθμισμένα. Έχουν θέα τη θάλασσα και την πόλη αλλά βασικά τη θάλασσα  και επίσης είναι και οι τέσσερις σουίτες του ξενοδοχείου. Ποιοι θα έρθουν και πως θα μείνουν θα το δούμε εκείνη την ώρα.

Οι τιμές για τον κ. Κασσελάκη θα είναι λίγο διαφορετικές από ότι είναι σε κανονική σεζόν. Στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο ξεκινούν από τα 100 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 150 – 160 ευρώ. Βέβαια οι σουίτες κοστίζουν γύρω στα 200 ευρώ.  

Ήταν να ανοίξουμε τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου αλλά ανοίγουμε επί τούτου για το κόμμα αυτό και για τον κ. Κασσελάκη. Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε. Ήθελαν να έρθουν Σπέτσες, έγινε αυτή η πρόταση και το θεωρήσαμε σωστό να ανοίξουμε.».

Στις 16:30 αναμένεται να ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις με τα power point οι οποίες και θα κρατήσουν περίπου 5 ώρες.

Αμέσως μετά, στις 21:00 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν δείπνο στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Κόντρα Ακρίτα με Καρανίκα για τις Σπέτσες: «Δεν σας καλεί να περάσετε τούφα» – «Δεν μας παρατάς… σαπέρα αγόρι μου»

Λίγες ώρες πριν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρήσουν για τις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δημόσια αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει  μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Νίκου Καρανίκα, με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου κατά των βουλευτών του κόμματος με αφορμή τη συνεδρίαση στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρανίκας απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων : «Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος καλεί για να γίνει αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και ώσμωση σχέσεων και ιδεών και γι’ αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γι’ αυτό και θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power point…όσο άγνωστο και αν είναι.»

Ακόμη, ο κ. Καρανίκας άσκησε δημόσια κριτική και σε όσους βουλευτές επιθυμούσαν η συνεδρίαση να λάβει χώρα σε μέρος με πολιτικό συμβολισμό, λέγοντας πως «κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και όχι την ανάγκη για συλλογική εργασία».

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, η οποία απάντησε με δική της ανάρτηση στο Facebook.

«Δε μας παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου» έγραψε η κ. Ακρίτα στον λογαριασμό της στο Facebook, λίγη ώρα μετά από το μήνυμα του Καρανίκα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button