Υγεία & Διατροφή

Γιατί να βάλεις το Cardio Pilates στο πρόγραμμά σου; – Galaksias Portal News

Το cardio pilates είναι ένα είδος καρδιαγγειακής άσκησης που ανακαλύφθηκε από την Katherine και τον Kimberly Cort στην Νέα Υόρκη.

Μάθε γιατί πρέπει να το προσθέσεις στο πρόγραμμά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός εκγύμνασης:

Το Cardio Pilates έχει το αποτέλεσμα της HIIT προπόνησης και τα θεραπευτικά οφέλη του Pilates. Μετά από κάθε προπόνηση όχι μόνο νιώθεις πιο δυνατή αλλά και γεμάτη ενέργεια, χάρη στις ασκήσεις που βασίζονται στην αερόβια.

2. Είναι σύντομο και αναζωογονητικό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι το πρωί, πριν πας στο γραφείο, αλλά έχεις περιορισμένο χρόνο σε μόλις 20 λεπτά, κάνοντας Cardio Pilates θα γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου και θα κάνεις πραγματικά την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

3. Αποτελεί mindfull άσκηση (ενσυνειδητότητα):

Κάνοντας Pilates τα οφέλη που αποκτάς είναι πολλά. Συγκεντρώνεσαι σε κάθε κίνηση που κάνεις, επιτρέποντας στο μυαλό σου να καθαρίσει από κάθε αρνητική σκέψη. Η ψυχική ηρεμία αλλά και η ενέργεια που λαμβάνεις είναι αρκετά ισχυρή.

4. Καίει το λίπος:

Το Cardio Pilates γυμνάζει ολόκληρο το σώμα σου, ακόμα και τους μικροσκοπικούς μυς που δεν ήξερες καν ότι είχες! Κάνοντας ασκήσεις όπως ορειβασίες και star jumps, η ένταση ανεβαίνει κατά ένα βαθμό, που σημαίνει ότι αποκομίζεις ακόμα περισσότερα οφέλη από την προπόνησή σου. Βαράκια διάφορων κιλών, μεγάλες μπάλες, λάστιχα αλλά και το σωματικό σου βάρος, όλα συμβάλλουν στην καύση σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση σε ολόκληρο το σώμα.

Η καύση λίπους στο σώμα καθώς και η ενδυνάμωση των μυών που στοχεύουν στη σωστή ευθυγράμμιση και στάση σώματος χωρίς τραυματισμούς είναι ο στόχος. Το Cardio Pilates περιλαμβάνει ασκήσεις Pilates που βελτιώνουν το κέντρο βάρους όπως κοιλιακοί και ραχιαίοι αλλά και έντονη αερόβια άσκηση που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση καθώς οι παλμοί ανεβαίνουν και ασκείται ο καρδιακός μυς.

Είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται καθώς για την κάθε άσκηση υπάρχουν προσαρμογές ανάλογα με τον ασκούμενο.

Αν θες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους με πεντανόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά στην πόρτα σου, μπες στο mynutri.gr!

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button