ΕνημέρωσηΠολιτική

Κυνικοί, ψεύτες και αδιάβαστοι – Galaksias Portal News

Ο Κώστας Αρβανίτης απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, σχετικά με το κείμενο ενάντια στην Ελλάδα που υιοθέτησε το Ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου.

Ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «κυνική ομολογία» του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος είχε αναφέρει πως συνέβαλε ουσιαστικά στη συγγραφή του άρθρου 27 του ψηφίσματος, που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση ή μη της Ελλάδας εάν δεν συμμορφωθεί σε ευρωπαϊκές οδηγίες.

Τώρα ο Κώστας Αρβανίτης αναφέρει πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ξέρει πως λειτουργούν οι διαδικασίες στο Ευρωκοινοβούλιο.

Υποστηρίζει πως το άρθρο 27, στο οποίο συνέβαλε, αναφέρει πως δεν θα πρέπει η Ελλάδα να στερηθεί κονδύλια επειδή η κυβέρνηση δεν συμμορφώνεται. Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για ενοχή και ψέματα.

Ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στο Live News, έδωσε εκ νέου απάντηση, λέγοντας πως το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «η προπαγάνδα και η λάσπη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Προπετής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθότι αγνοεί παντελώς ακόμη και τις στοιχειώδεις διαδικασίες συνδιαμόρφωσης κειμένων οι οποίες εφαρμόζονται από συστάσεως Ευρωκοινοβουλίου.

Θα μπορούσε, βέβαια, να είχε απευθυνθεί στην ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας και θα τον διαβεβαίωναν ότι όλα τα μέλη των πολιτικών οργάνων του Ευρωκοινοβουλίου συμβάλλουν και συνεισφέρουν στα εκάστοτε τελικά κείμενα, όπως αρμόζει σε δημοκρατικές και δικαιοκρατούμενες διαδικασίες.

Συνεπώς, άνθρακες ο θησαυρός του κυρίου Μαρινάκη, κι άλλη μια αξιοθρήνητη εκστρατεία λάσπης για καλυφθεί η πολύ αμήχανη γαλάζια επικαιρότητα των Βρυξελλών.

Να του θυμήσουμε λοιπόν, ότι η δική μου συνεισφορά αφορά στο άρθρο 27, το οποίο ορίζει πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει επουδενί να στερηθούν ευρωπαϊκά κονδύλια ή άλλη στήριξη, ως αποτέλεσμα των καταδικασθεισών από το ΕΚ πολιτικών, υπεύθυνη για τις οποίες είναι μονάχα η κυβέρνηση την οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί.

Για την πρωτοφανή κατάντια της διεθνούς εικόνας της χώρας μας λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει τον υπαίτιο, τον παραπέμπουμε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να βρουν δικαίωση όλοι οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από τις εκπτώσεις Μητσοτάκη στο Κράτος Δικαίου. Μέχρι να δικαιωθούν οι συγγενείς των νεκρών των Τεμπών, η οικογένεια του δολοφονημένου Καραϊβάζ, οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου.

ΥΓ: Μιας και μιλάμε για Δημοκρατία, η απάντηση του ΥΠΕΣ για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων αποτελείτο από μόλις 19 λέξεις. Η κ. Κεραμέως θεωρεί ότι καθάρισε έτσι, και παραμένει ανενόχλητη στη θέση της;

ΥΓ2: Εδώ ολόκληρο το ψήφισμα, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 27, που με δική μου συμβολή πήρε αυτήν την τελική μορφή. Γιατί εκτός από ένοχοι και ψεύτες είστε και αδιάβαστοι!».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button