ΑθλητικάΕνημέρωση

Ανοίγει ολόκληρο και το δεύτερο πέταλο στην OPAP Arena – Galaksias Portal News

Την ευκαιρία να δούμε στα γαλανόλευκα ολόκληρη την OPAP Arena, φαίνεται πως θα έχουμε στον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με το Καζακστάν, για τα play off του Euro 2024 (21/03/2024, 21:45, Newsit.gr).

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 18.000 εισιτήρια για το Ελλάδα – Καζακστάν, για τα play off Euro του 2024 και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου, να παρθεί η απόφαση και να ανοίξει για πρώτη φορά η συγκεκριμένη πλευρά στο γήπεδο της “OPAP Arena”.

Για πρώτη φορά σε αγώνα της Εθνικής στο γήπεδο της ΑΕΚ, αναμένεται να διατεθούν συνολικά περίπου 28.000 εισιτήρια (θα υπάρξουν ζώνες ασφαλείας, δεδομένης της παρουσίας περίπου 200 φιλοξενούμενων φιλάθλων από το Καζακστάν).

Το πέταλο προς τη μεριά του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται πως θα ανοίξει για πρώτη φορά ολόκληρο για την γαλανόλευκη (στο ματς με την Γαλλία είχε ανοίξει το πάνω διάζωμα σε εκείνο το πέταλο και είχε μπει στο κάτω, ένα τεράστιο πανό με το μήνυμα “Respect” της UEFA), ενώ αναμένεται να γίνει αντικατάσταση σε κάποια καθίσματα που είναι σπασμένα.

Η εικόνα της… σχεδόν γεμάτης OPAP Arena στο Ελλάδα – Γαλλία (2-2)

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που νικήσει, θα παίξει την Τρίτη 26 Μαρτίου -εκτός έδρας- με τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο, στον μεγάλο τελικό του “μονοπατιού” της, με μεγάλο διακύβευμα φυσικά το ένα από τα τρία εισιτήρια που απομένουν για το Euro 2024.

To άρθρο Ελλάδα – Καζακστάν: Ανοίγει ολόκληρο και το δεύτερο πέταλο στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button