ΑθλητικάΕνημέρωση

Διακόπηκε αγώνας ποδοσφαίρου λόγω ρατσιστικής επίθεσης – Galaksias Portal News

Ο αγώνας ποδοσφαίρου Σεστάο – Ράγιο Μαχανταόντα για την Γ΄κατηγορία στην Ισπανία διακόπηκε, όταν από την κερκίδα των γηπεδούχων ακούστηκαν ρατσιστικά σχόλια προς τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Σικ Σαρ.

Άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης έγινε σε αγώνα ποδοσφαίρου, καθώς στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας στην Ισπανία, μερίδα οπαδών της Σεστάο Ρίβερ προσβάλαν τον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα Σικ Σαρ της Ράγιο Μαχανταόντα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα επιτέθηκε στο κοινό, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αναμέτρηση, η οποία στη συνέχεια διακόπηκε.

Μάλιστα ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Χόρχε Κασάδο θέλησε να πάρει θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας πως αυτό που έγινε στον αγώνα αποτελεί ντροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη εικόνες και βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν κάνει την εμφάνιση τους, στα οποία αποτυπώνεται η τεράστια σύρραξη που προκλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Σεβίλη καταδίκασε τις ρατσιστικές προσβολές εναντίον του Αργεντινού αμυντικού της, Μάρκος Ακούνια, και του προπονητή της, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Χετάφε από οπαδούς των γηπεδούχων.

Γι’ αυτά τα περιστατικά τοποθετήθηκε ο Βινίσιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «οι ρατσιστές πρέπει να αποκαλυφθούν και οι αγώνες δεν μπορούν να συνεχίζονται με αυτούς στις εξέδρες.

To άρθρο Ισπανία: Διακόπηκε αγώνας ποδοσφαίρου λόγω ρατσιστικής επίθεσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button