Τρόπος Ζωής

«Είμαι άνδρας και δεν θα αντιδικήσω με γυναίκα» – Galaksias Portal News

Νέα εξέλιξη με την υπόθεση του 36χρονου άνδρα από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύντροφο του.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αποσυρθεί από το δικαστήριο ως πολιτική αγωγή, καθώς το ήθος του δεν του επιτρέπει να στραφεί δικαστικά κατά κάποιας γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αδιανόητο να παραστώ στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθώ από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας», είπε ο 26χρονος άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 13 Φεβρουαρίου θα καθίσει στο «σκαμνί» η κατηγορούμενη και μαζί της, με την κατηγορία της συνέργειας, η φίλη της και ο οδηγός ταξί που φυγάδευσε την 39χρονη μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Η 39χρονη παραμένει εδώ και έναν χρόνο στις φυλακές της Νεάπολης. Αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, κατάφερε να διαφύγει και κρυβόταν για μέρες μέχρι που αποφάσισε να παραδοθεί συνοδευόμενη από δικηγόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 39χρονη, κατά την απολογία της παρουσίασε τον εαυτό της ως θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, απειλών και ξυλοδαρμών, ισχυριζόμενη ότι αναγκάστηκε να κάνει χρήση του καυστικού υγρού ως μέσου αυτοπροστασίας, καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Πάντως σε αντίθεση με το προφίλ της φοβισμένης και κακοποιημένης γυναίκας που παρουσίαζε η ίδια για τον εαυτό της, η οικογένεια του 36χρονου περιγράφει μία γυναίκα αδίστακτη και σατανική, ικανή για όλα.

Ο εγκαυματίας, πάλι σε κουβέντες που είχε με συγγενείς και φίλους τα πρώτα 24ωρα αφ’ ότου συνήλθε από την καταστολή – δεν έδωσε τελικά κατάθεση στην ανακρίτρια -, φέρεται να αποκάλυψε για τη μοιραία νύχτα ότι κοιμόταν, όταν ξύπνησε ουρλιάζοντας από τους φρικτούς πόνους.

Δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ένιωθε μόνο ότι καιγόταν. Υπάρχει μάλιστα βίντεο ντοκουμέντο με τον ίδιο να τρέχει σε αλλόφρονα κατάσταση στις σκάλες του ξενοδοχείου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button