Επικαιρότητα

Τι όπλισε το χέρι του δράστη; – Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο (vid) – Galaksias.com

Νέα στοιχεία στο φως για το φονικό στην Γλυφάδα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από το μακελειό που έλαβε χώρα στην αρχή της εβδομάδας στη Γλυφάδα, όπου ένας 75χρονος άνδρας μπήκε στα γραφεία ναυτιλιακής σκοτώνοντας 3 άτομα πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, με τις αρχές να ψάχνουν τα κίνητρα του.

Μάλιστα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής,  μιλώντας στο Livenews, έδωσε μια νέα οπτική στην υπόθεση, καθώς ανέφερε ότι αναρωτιέται γιατί να γίνει ένα τέτοιο έγκλημα, λέγοντας επίσης ότι συνήθως αυτά συμβαίνουν είτε από ερωτικό πάθος είτε από οικονομικά κίνητρα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο στόχος του από την αρχή ήταν η Μαρία Καρνέση.

Δείτε το βίντεο: 

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε: «Οι μαρτυρίες λένε πως είπε πως θα πάει να καθαρίσει γιατί θα τον “κάψουν”. Αν ισχύουν αυτά για τα χρήματα, τότε αυτός θα μπορούσε να πάρει 10 σπίτια. Τι θα μπορούσε λοιπόν, να οπλίσει το χέρι του; Συνήθως, τέτοια εγκλήματα γίνονται ή από (ερωτικό) πάθος ή από οικονομικά κίνητρα.

Οι Αρχές ερευνούν ποιος ήταν αυτός που ήθελε να πετάξει από το σπίτι αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά από ποιο σπίτι; Απ’ αυτό που έμενε στη Μεταξά, απ’ αυτό στο νησί των Πεταλιών; Καταρχήν, αν υπάρχει ηθικός αυτουργός. Τα σπίτια αυτά όμως, ανήκουν στον Σπύρο.

Ο δράστης είχε πάρει απόφαση να σκοτώσει και στη συνέχεια, να αυτοκτονήσει. Προφανώς ο στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση. Η Μαρία κλείδωσε την πόρτα, που σημαίνει πως ένιωσε ότι κινδυνεύει. Η αστυνομία έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απόρρητου για να δούμε εάν συναντήθηκε ή μίλησε με κάποιον άλλον άνθρωπο ο δράστης».

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button