Επικαιρότητα

Σάλος με την κρυφή κάμερα στην ψυχιατρική – Μέτρα προστασίας εργαζομένων και ασθενών ζητά το Σωματείο (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Σάλος με την κρυφή κάμερα στην ψυχιατρική – Μέτρα προστασίας εργαζομένων και ασθενών ζητά το Σωματείο (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με κρυφή κάμερα που βρέθηκε μέσα σε εφημερείο της Ψυχιατρικής Κλινική του ΠΑΓΝΗ, που παρά το γεγονός ότι επέφερε ολόκληρη διαδικασία έρευνας, εντούτοις αν και έχουν περάσει μήνες από το περιστατικό, κανείς δεν έχει ενημερώσει κανένα για το πόρισμα και αν αυτό έχει εξαχθεί

Δεν έφταναν οι ελλείψεις και  η οριακή λειτουργία για την  πολύπαθη Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ, και  στο προσκήνιο εκ νέου έρχεται η υπόθεση με την κρυφή κάμερα που είχε καταγγελθεί ότι είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες, μέσα στο εφημερείο, το χώρο δηλαδή που ξεκουράζονται οι ειδικευόμενοι γιατροί στην εφημερία τους.

Το περιστατικό είχε σοκάρει την κοινότητα του νοσοκομείου και όχι μόνο, με τη διοίκηση περίπου τον Οκτώβρη να διατάσσει ΕΔΕ, δίχως όμως μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει οποιοδήποτε πόρισμα για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Θα μάθουμε ποτέ τι έγινε με την «κρυφή» κάμερα στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ;

Σε επιστολή του εργαζόμενος της κλινικής αναφέρει:

«Οι γιατροί μας έχουν καταθέσει στην ΕΔΕ εδώ και δύο μήνες και κανένα πόρισμα δεν έχει κοινοποιηθεί. Αναρωτιέμαι, θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη τελικά; Ποιος είναι ο υπεύθυνος για την πράξη αυτή και τι έχει καταγράψει; Γιατί τόση μυστικότητα γύρω από αυτό το θέμα; Θα υπάρξει ενημέρωση από τους αρμόδιους για όλα τα παραπάνω; Θα υπάρξουν κυρώσεις; Πως προστατεύονται οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς; Μήπως το μόνο που ενδιαφέρει τους αρμόδιους είναι να «προστατεύσουν» τον κάτοχο της κρυφής κάμερας;».

Κάνοντας λόγο για πέπλο μυστηρίου και σιωπής και γεγονότα, άνευ προηγούμενου στην κλινική, ο εργαζόμενος ζητά να υπάρξει άμεσα ενημέρωση, για να μη σέρνονται ανυπόστατα σενάρια που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση τον κόπο που καταβάλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της κλινικής.

Η κάμερα φέρεται από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, να τοποθετήθηκε από εργαζόμενο της κλινικής, με το σωματείο των εργαζομένων να ζητά άμεσα να δοθούν λύσεις και να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία και των ασθενών αλλά και των ίδιων των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button