Υγεία & Διατροφή

Συγγενείς θυμάτων καλούν τον Κώστα Καραμανλή σε συνάντηση την Κυριακή στις 11.30

Συγγενής θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, απηύθυνε κάλεσμα στον Κώστα Καραμανλή να παρευρεθεί στη συνάντηση 30 οικογενειών στην Περιφέρεια Λάρισας την προσεχή Κυριακή.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο κ. Πλακιάς, κάλεσε τον πρώην Υπουργό να παραβρεθεί στη συνάντηση 30 οικογενειών που έχει προγραμματιστεί στην Περιφέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μη παρουσία του όπως τονίζει, θα σημάνει την παραδοχή της ενοχής του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:30 στην Περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί, εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ενοχής του για ακόμη μια φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας.

Υ.Γ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button