Τρόπος Ζωής

O Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής; «Δέχτηκα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το σκέφτομαι»

Ο Μπάμπης Στόκας αλλά και ο Φίλιππος Πλιάτσικας βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης (11.04.2024) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Εκτός από την πορεία τους στη μουσική σκηνή, η συζήτηση «έβγαλε» είδηση και για τις Ευρωεκλογές.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην πολιτική, ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Είχα μια πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω για Ευρωβουλευτής, το σκέφτηκα.. Το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα. Είμαι καινούργιος αλλά με αγνές προθέσεις. Λέω να το δοκιμάσω. Βέβαια αν βγω, τώρα μιλάμε στον αέρα. Νομίζω χρειάζονται νέα πρόσωπα. Νομίζω η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας αυτή τη στιγμή χρειάζεται ανανέωση», αποκάλυψε ο Μπάμπης Στόκας.

 

 

To άρθρο O Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής; «Δέχτηκα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το σκέφτομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button