Τρόπος Ζωής

«Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο τραγούδι, κάνει δεύτερη καριέρα» λέει ο ανιψιός του – Galaksias Portal News

Για την απουσία του Νότη Σφακιανάκη, κλήθηκε να μιλήσει ο πολυαγαπημένος του ανιψιός Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο θείος του δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο τραγούδι ακόμη και πως βιώνει τη δεύτερη καριέρα του αυτή την περίοδο!

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου για τον θείο του που τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα. Ο Νότης Σφακιανάκης κάνει δεύτερη καριέρα, σύμφωνα με τον ανιψιό του και δεν έχει στα πλάνα του την κυκλοφορία κάποιου νέου τραγούδιου, όπως έχει ακουστεί. 

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, σημείωσε: «Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον θείο του.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, ότι ο θείος του είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».

To άρθρο Νότης Σφακιανάκης: «Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο τραγούδι, κάνει δεύτερη καριέρα» λέει ο ανιψιός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button