Τρόπος Ζωής

Μου είπε ο γιατρός «δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στο χορό» – Galaksias Portal News

«Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα ατυχήματα» αποκάλυψε η Δήμητρα Κολλά όταν το βράδυ της Τετάρτης (10.04.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Δήμητρα Κολλά, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα» και την παράσταση «Elisadeth» στον Πολυχώρο Vault, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το όνειρό της να γίνει μπαλαρίνα, αλλά κάποιοι τραυματισμοί της το στέρησαν.

«Ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 – 18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά και έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη.

Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα, διαστρέμματα και μετά μου βγήκε δυο φορές το δεξί μου γόνατο.

Μου είπε ο γιατρός ότι “δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στον χορό, ξέχασε το”. Είχα εστιάσει όμως πολύ στο κλασικό μπαλέτο και δεν ήταν καμία άλλη κατηγορία χορού στο μυαλό μου», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε παραδεχόμενη: «Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου ουσιαστικά. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό το οποίο είναι από αυτές τις πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από που να κρατηθώ, οπότε με έριξε που ήρθαν όλα μαζί.

Μετά από κάποια χρόνια, αφού πέρασαν 2 – 3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου, μου έλειπε πάρα πολύ η σκηνή και η επαφή που είχα με τον κόσμο.

Γύρω στα 20, λοιπόν, εκεί που ήταν να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι, αποφάσισα να πάω να δοκιμαστώ ως ηθοποιός. Δυσλεκτικό παιδί, εσωστρεφές παιδί, γι’ αυτό είχα και την τάση προς τον χορό γιατί εξέφραζα έτσι τα συναισθήματα μου.

Είπα ότι θα πάω και αν μου είχε πει τότε η πρώτη μου δασκάλα ότι δεν μπορώ, γιατί φοβόμουν, νομίζω ότι δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός».

To άρθρο Δήμητρα Κολλά: Μου είπε ο γιατρός «δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στο χορό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button