ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος στην Ιταλική ομάδα Xgear – Galaksias Portal News

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 15χρονος Έλληνας Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, που εντυπωσίασε τα δύο προηγούμενο χρόνια και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε και τις δύο φορές, ανοίγει τώρα τα φτερά του στο ακόμη πιο ανταγωνιστικό Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Ενιαίου Τύπου Yamaha R3 Cup.

Θα αγωνιστεί με Yamaha R3, που θα ετοιμάζει η Ιταλική ομάδα Team Xgear, η οποία συμμετέχει σε αγώνες στην Ιταλία από το 2003.

Η ανακοίνωση της ομάδας στο Instagram αναφέρει:
“Η @team_xgear με χαρά ανακοινώνει την είσοδο του Dinos Mavropoulοs @dinos_31 στην ομάδα. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο Yamaha R3Cup. Ανυπομονούμε για το ξεκίνημα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

#teamxgear #R3 #yamahar3cup #racelife #greece?￰゚ヌᄋ #renox#royalpurple #bonamiciracing #wonderweb#afroditemultiservizi #motodynamics #medglobal #xgearshop”

Το πρώτο τεστ στην Valelounga θα γίνει στις 4 και 5 Μαρτίου, στο οποίο θα βρεθούν οι 40 αγωνιζόμενοι του θεσμού.

Από την Ελλάδα ο οδηγός της ARP Academy έχει την υποστήριξη της Μοτοδυναμικής, της αντιπροσώπου της Yamaha στη χώρα μας και το Μοτοδίκτυο (Alpinestars). Επίσης o καφές Samba, το σέρβις Motoholics, η Motoaccess (Nolan), η Extra Products, η Spiliotis.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button