Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου – Galaksias.com

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.                   

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ανακύκλωσης, πλησίον της νέας λαχαναγοράς, της μάντρας του Δήμου. Στον Καρτερό στις περιοχές του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ, (μέσα στο βενζινάδικο SHELL, έναντι διακλάδωσης προς Πρασσά, στην εθνική οδό), του παλαιού στρατοπέδου και του Πέτρινου Πύργου, στη διακλάδωση προς Πρασσά, των επιχειρήσεων Grecocar AE, Γραμματικάκη και του πρατηρίου υγρών καυσίμων Γραμματικάκη, στην περιοχή της Αγ. Φωτεινής, του ΕΟΤ , του ξενοδοχείου Καρτερός. Επίσης στην Αμνισσό και στις περιοχές του ξενοδοχείου Minoa Palace, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Δαριβιανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.               

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στο χωριό Επισκοπή του Δ. Χερσονήσου, στην είσοδο του χωριού, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Μυλοποταμιτάκη.              

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στην οδό Αγ. Παρασκευής, στην περιοχή του κτιριακού συγκροτήματος Κασσαβέτη στην είσοδο του Λ. Χερσονήσου.     

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στο Κοκκίνη χάνι στην περιοχή του ξενοδοχείου Καμάρι και της νεοανεγειρόμενης οικίας Στιβακτάκη.

Στα Χανιά

Από 8:15 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χανίων, στην περιοχή Βαρύπετρο (Λιμνούπολη, Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής).

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Αγίου Νικολάου, στις περιοχές Πρίνα, Αρνικού και Τμήμα του Ίστρον.

Από 8:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αγίου Νικολάου, στον οικισμό Πύργος Καλού Χωριού.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button