ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Γκέρεμι ζήτησε διαζύγιο γιατί τα παιδιά που μεγάλωνε δεν είναι δικά του

Ο Γκέρεμι Εντζιτάπ πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Λάρισα βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινής γνώμης του Καμερούν, καθώς ζήτησε να πάρει διαζύγιο με τη σύζυγο του, επειδή αποδείχτηκε πως τα παιδιά που έχουν δεν είναι δικά του, αλλά του πρώην συντρόφου της.

Ένα τεράστιο σκάνδαλο έχει εμφανιστεί στο Καμερούν, καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής Γκέρεμι Εντζιτάπ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα της Λάρισας, έχει αιτηθεί διαζύγιο με την σύζυγο του Τουκάμ Φοτσό, κόρη του δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Φότσο.

Ο λόγος αφορά τα δυο δίδυμα αγόρια του ζευγαριού, τα οποία σύμφωνα με τον Γκέρεμι δεν είναι δικά του, αλλά μετά από τεστ dna, ανήκουν στον πρώην σύντροφο της Τουκάμ, η οποία μάλιστα μαζί του έχει και ένα κορίτσι.

Το συγκεκριμένο γεγονός σε συνδυασμό με την συμπεριφορά της συζύγου του, η οποία τον ανάγκασε να μείνει σε άλλο διαμέρισμα, έκανε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ζητήσει διαζύγιο και η συγκεκριμένη υπόθεση να προκαλέσει αίσθηση στο Καμερούν.

Άλλωστε το όνομα του Γκέρεμι Εντζιτάπ, όπως και εκείνο της Τουκάμ Φοτσό είναι αρκετά γνωστά στην χώρα της Αφρικής, με τον γάμο τους μάλιστα που έγινε το 2012 να αποτελεί κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Καμερουνέζος ο οποίος αγωνίστηκε στη Λάρισα για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2010-11, με τον ίδιο να σταματά στη συνέχεια το ποδόσφαιρο.

 

To άρθρο Ο Γκέρεμι ζήτησε διαζύγιο γιατί τα παιδιά που μεγάλωνε δεν είναι δικά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button