ΕνημέρωσηΠολιτική

«Τιμή μας» – Η βόλτα Κασσελάκη στη Θήβα με τον πατέρα του, οι selfies και τα «πυρά» για Ασημακοπούλου – Στις 4 παρουσιάζεται

Στη Θήβα, όπου θα υπηρετήσει τη θητεία του ως απόδημος για 15 ημέρες, έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης που στις 4 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στο στρατό, έφτασε το μεσημέρι στη Θήβα, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι με τις κάμερες. «Καλός πολίτης», του φώναζαν. 

Πριν μπει στο στρατόπεδο, ο ίδιος περιηγήθηκε στην πόλη, όπου έδωσε και μία σύντομη ομιλία στην πλατεία, με το συγκεντρωμένο πλήθος να του λέει «τιμή μας που ήρθες να υπηρετήσεις στη Θήβα». 

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της άφιξής του στην πόλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε αμέσως σε κατάστημα οπτικών της πόλης, για να αγοράσει… φακούς επαφής.  

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης μιλώντας σε πολίτες που είχαν μαζευτεί γύρω του, αναφέρθηκε και στο κυρίαρχο θέμα της ημέρας, την απομάκρυνση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, στη σκιά του σάλου με τη μαζική αποστολή email από το γραφείο της σε απόδημους.

«Η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών εγείρει πολλά ερωτήματα για το πώς λειτουργεί το υπουργείο και η κυρία Κεραμέως», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή η κατάσταση, υπάρχει μία εναλλακτική στον τόπο μας, χτίζουμε κάθε μέρα σοβαρές προτάσεις», κατέληξε. 

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με χαλαρή διάθεση ο κ. Κασσελάκης έβγαλε selfies με μαθητές, ενώ είχε και μία γλυκιά συνομιλία με έναν μικρό φίλο. 

Ακολούθησε και μία ιδιαίτερη στιγμή, με ένα μικρό κοριτσάκι να κλαίει, καθώς δεν το άφηναν να πάει κοντά του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να το φέρνει ο ίδιος δίπλα του, προσφέροντάς του μία μεγάλη αγκαλιά. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τουρνέ στο κανάλι του ΑΝΤ1. Παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια έκανε και μία μίνι εμφάνιση από και το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά με τη «Φούσκα», το σκυλάκι του παρουσιαστή. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι κάλτσες που φορούσε, καθώς είχαν πάνω σχέδια με αστακούς.

To άρθρο «Τιμή μας» – Η βόλτα Κασσελάκη στη Θήβα με τον πατέρα του, οι selfies και τα «πυρά» για Ασημακοπούλου – Στις 4 παρουσιάζεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button