ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ίδρωσαν» αλλά πήραν τη νίκη οι Θεσσαλονικείς – Galaksias Portal News

Ο Πανσερραϊκός “πάλεψε” το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League 1, ακόμη και με 9 παίκτες, αλλά ένα γκολ του Κωνσταντέλια από το πρώτο ημίχρονο και ένα αυτογκόλ στο φινάλε ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη με 2-0 στους Θεσσαλονικείς.

Ο Κωνσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε μία ολιγωρία στην άμυνα του Πανσερραϊκού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, ενώ ο Πεταυράκης πέτυχε αυτογκόλ στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μείνει στο μεταξύ και με 9 παίκτες από τις αποβολές των Μορέιρα και Δεληγιαννίδη, χάνοντας για 4η φορά φέτος από τους Θεσσαλονικείς που βρέθηκαν ξανά στο -1 από την ΑΕΚ στην κορυφή της Super League 1.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5′, με τον Σαμάτα να έχει μία κεφαλιά άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Στο 7′ ο Κωνσταντέλιας είχε ακόμη καλύτερη τελική προσπάθεια έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε μετά το δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και πήρε μέτρα στο γήπεδο “ισορροπώντας” το ματς, ενώ είχε και ευκαιρία με ένα ωραίο σουτ του Ουάρντα που απέκρουσε ο Κοτάρσκι. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όμως αισθητά και η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 27′ με νέο σουτ του Κωνσταντέλια στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο νεαρός εξτρέμ του ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική “απειλή” στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε τελικά το γκολ στις καθυστερήσεις. Μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Πανσερραϊκού, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Θεσσαλονικείς να είναι πιο “απειλητικοί” και τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να βρει καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ουάρντα στο 57′ και ο Ντεσπόντοφ στο 62′ έφθασαν πιο κοντά σε ένα τέρμα για τις δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Στη συνέχεια είχαμε όμως και νέα δεδομένα στην αναμέτρηση, αφού ο Πανσερραϊκός έχασε τον Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69′ και έμεινε με 9 παίκτες στο 83′ με απευθείας κόκκινη κάρτα του Δεληγιαννίδη για τάκλιν με τις τάπες στον Τάισον. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε έτσι να το εκμεταλλευτεί στο φινάλε, με τον Ράφα Σοάρες να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Πεταυράκη να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 90′. Ο ΠΑΟΚ πήρε έτσι τη νίκη με 1-0 και παρέμεινε σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στη Super League 1.

 

To άρθρο Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: «Ίδρωσαν» αλλά πήραν τη νίκη οι Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button