ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Με απουσίες ο Πανσερραϊκός στη Θεσσαλονίκη – Galaksias Portal News

Ο Πανσερραϊκός δίνει την Τετάρτη (31/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD) τον δεύτερο αγώνα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα των Σερρών μετρά αρκετές απουσίες κι ενώ ήδη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 4-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα.

Εκτός βρίσκονται οι Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 15 ημέρες, ο Διαμαντής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Βόλο, ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button