Επικαιρότητα

Τσικνοπέμπτη με δράσεις σε δρόμους και πλατείες του Ηρακλείου – Galaksias.com

Ραντεβού στους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες του Ηρακλείου σήμερα Τσικνοπέμπτη

Ο Δήμος Ηρακλείου διά της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στα πλαίσια των αποκριάτικων δράσεων σε συνεργασία με  σπουδαστές της Δραματικής Σχολής “ΝΟΤΟΣ”, παρουσιάζει στους Δρόμους του Ηρακλείου “μασκαράδες” με κοστούμια από τη βενετσιάνικη συλλογή του!

Ραντεβού στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου σήμερα Τσικνοπέμπτη από τις 11:30- 14:30- Σχεδιασμός δράσης: Άννα Μαχαιριανάκη.  

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση του μουσικού Βαγγέλη Τσαγκαράκη, θα μας διασκεδάσει με αποκριάτικες μελωδίες. Η μουσική διαδρομή θα ξεκινήσει από τα σκαλάκια της Πλατείας Δασκαλογιάννη. 

Τη Φιλαρμονική θα συναντήσουμε, κατά τη διάρκεια της μουσικής της βόλτας, και στις πλατείες Ελευθερίας, Λιονταριών, Αγίας Αικατερίνης, Νικηφόρου Φωκά (Φιξ) κτλ. 

Παράλληλα στο αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, καθ’ όλη τη διάρκεια των Απόκρεων μπορείτε να απολαύσετε διακοσμητικές κούκλες και μάσκες από το Μουσείο Καζαντζάκη, το όποιο ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά για τον δανεισμό τους. 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button