ΕνημέρωσηΠολιτική

Στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο και ο Γιώργος Καλλιακμάνης; – Galaksias Portal News

Μπορεί οι ευρωεκλογές να είναι τον Ιούνιο όμως τα κόμματα φτιάχνουν σιγά – σιγά τις λίστες τους και τα σενάρια αλλά και η ονοματολογία δίνουν και παίρνουν.

Όπως έχει γράψει το newsit.gr, ονόματα γράφονται και σβήνονται, ενόψει των ευρωεκλογών και το ευρωψηφοδέλτιο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί κοντά στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ στα τέλη Απριλίου, το οποίο θα έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος η Ν.Δ. συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση της.

Ένα από τα ονόματα που έχουν αρχίσει και ακούγονται έντονα στο γαλάζιο στρατόπεδο είναι αυτό του Αγρινιώτη έμπειρου αξιωματικού της ΕΛΑΣ και Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έχει ασχοληθεί με πολύκροτες υποθέσεις και εγκλήματα που σόκαραν το Πανελλήνιο και έχει σπουδαία πορεία στο Σώμα.

Το 2001 ανέλαβε την ίδρυση του πρώτου γραφείου εξέτασης ταξιδιωτικών εγγράφων που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αποκτώντας εξειδίκευση στην εξέταση της γνησιότητας των ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εξάρθρωσε εκατοντάδες κυκλώματα διακίνησης παρανόμων μεταναστών και εμπορίας ανθρώπων.

Παρακολούθησε σεμινάρια ανίχνευσης ταξιδιωτικών εγγράφων, ασφάλειας αεροδρομίων και ασφαλείας πτήσεων, καθώς και αντιμετώπισης αεροπειρατειών από Αμερικάνους, Αυστραλούς, και Καναδούς Αξιωματικούς.

Συνέβαλε αποτελεσματικά στην πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και της εμπορίας ανθρώπων.

Παράλληλα εκλέχθηκε αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Το 2010 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και παράλληλα το 2012 εκλέχθηκε στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

 Το 2013 εκλέχθηκε στο ΔΣ της νεοσύστατης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και με ψηφοφορία μεταξύ των μελών του ΔΣ εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ένωσης.

Αναλαμβάνοντας την προεδρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής πραγματοποίησε σημαντικές δράσεις που ενίσχυσαν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας, και δημιουργούσαν καινούργιες προϋποθέσεις στη σχέσεις Κοινωνίας και Αστυνομίας.

Το 2017 ηγήθηκε Πανελλήνιας Παράταξης Αστυνομικών και πήρε μέρος στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Ελλάδος και εκλέχθηκε ο ίδιος στην εκτελεστική γραμματεία, καταλαμβάνοντας και τρεις θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.

To άρθρο Στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο και ο Γιώργος Καλλιακμάνης; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button