Επικαιρότητα

Πώς έγινε το άγριο φονικό στη Χαλκίδα – Galaksias.com

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου που συνέβη εν μέση οδώ το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναικά, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Το σημείο όπου έγινε η δολοφονία

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Όπως φαίνεται από τα πρώρα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

The post «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»: Πώς έγινε το άγριο φονικό στη Χαλκίδα appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button