ΑθλητικάΕνημέρωση

Ποδοσφαιριστής της Μάλαγα πήρε 50 ευρώ από οπαδό για να του δώσει τη φανέλα του

Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ποδοσφαιριστή της Μάλαγα, Ντάνι Λορένθο. Ζήτησε και πήρε από οπαδό 50 ευρώ, για να του δώσει τη φανέλα του, μια τραγική κίνηση που έγινε viral στην Ισπανία.

Όταν λες πως τα έχεις δει όλα σε αυτή τη ζωή, έρχεται ένα νέο περιστατικό για να σε κάνει να αναθεωρήσεις. Σάλος στην Ισπανία με τα 50 ευρώ που πήρε ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα, Ντάνι Λορένθο, από οπαδό της ομάδας, με αντάλλαγμα τη φανέλα του.

Η Μάλαγα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Β’ ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη Γ΄κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και όταν οι νικητές πήγαν προς τους οπαδούς τους, ένας εξ αυτών ζήτησε την φανέλα του Ντάνι Λορένθο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν αρνήθηκε να δώσει τη φανέλα του, αλλά ζήτησε 50 ευρώ για να το κάνει, με τον φίλο της ομάδας να βγάζει από την τσέπη του το 50ευρω και να ολοκληρώνει την… αγοραπωλησία!

Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε”, είπε ο Λορένθο. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας : “Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει”.

To άρθρο Ποδοσφαιριστής της Μάλαγα πήρε 50 ευρώ από οπαδό για να του δώσει τη φανέλα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button