ΕνημέρωσηΠολιτική

Σοκ στην Ζάκυνθο για τον 27χρονο που ξυλοκόπησε την σύντροφό του και της προκάλεσε χημική αποβολή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, 27χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης συντρόφου του. Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Ζακύνθου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το Γ.Ν. Ζακύνθου, ότι μια Ελληνίδα 19 ετών κατέθεσε ότι στις 21:00, ώρα της Τρίτης (20/02/2024), ο Αλβανός σύντροφός της και επικείμενος πατέρας, την πήρε από το σπίτι της και πήγαν μαζί σε συγγενείς της στην Κυψέλη Ζακύνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός είναι ο 27χρονος που φέρεται να προκάλεσε βίαιη αποβολή στην σύντροφό του

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, πήγαν σπίτι του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου, όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει ενώ εκείνη αρνήθηκε. Στη συνέχεια ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί (μπροστά) και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια (το ένα στο στόμα και το άλλο χάπι στον κόλπο της), προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου. Αργότερα, το πρωί τη μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button