Τρόπος Ζωής

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στον προπονητή του Απόλλωνα – Galaksias Portal News

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα μερίδας των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στις 4 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα, για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Γιάννης Χριστόπουλος, κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 600 ευρώ, για υβριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 17η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαλλάχτηκαν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβάλλεται:

1) Στον Ιωάννη Χριστόπουλο προπονητή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ), η πειθαρχική ποινή της έγγραφης αυστηρής επίπληξης με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους εξακοσίων (600,00) ευρώ για υβριστική του συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 3-2-2024 και

2) Στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ) η πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για πειθαρχικό παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερη βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά δυσφήμιση για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

ΜΑΡΟΥΣΙ

Απαλλάσσεται η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896):

α) για την πειθαρχική παράβαση της εκφοράς υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και

β) για την πειθαρχική παράβαση της παραβίασης της διάταξης του άρθρου 24Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Καλαθοσφαίρισης, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ που διεξήχθη την 5-2-2024.

ΠΑΟΚ

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για την πειθαρχική παράβαση της εκφοράς υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 3-2-2024.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 4-2-2024.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button